Sagobröllop

Jag gottar mig fortfarande i lördagens bröllop mellan kronprinsessan Victoria och Daniel. Var tyvärr ute och spelade golf i ösregn under själva vigseln, men på kvällen ockuperade hela golflaget en pizzeria och hann i alla fall se lite av festen. De hade en stor tv, så vi satte oss på en rad och åt. Hann även se några av de fina talen. Somnade dock innan Daniels tal, men det har jag sett på svt play i efterhand. Är otroligt imponerade av både Daniels och Daniels pappas tal. Så fina och äkta. Trodde inte att jag skulle intressera mig så för bröllopet, men det påminner så mycket om mitt eget bröllop vilket gör det extra kul att titta. Har köpt de flesta bilagor som jag håller på att plöja igenom. Tar det lite pö om pö, så att jag får suga på karamellen ett tag till.

Lämna en kommentar