Kalkonens dag

Visste ni att det är kalkonens dag idag? På ICA passar man minsann på att ta varenda tillfälle i akt att fira. Var där idag och fick provsmaka kalkonkorv och kalkonköttbullar. Riktigt gott faktiskt. Provsmakning är ett sant nöje när barnen är med och handlar – de sitter så mycket lugnare i vagnen då.

2 tankar på “Kalkonens dag”

  1. Hej Linda! Vilken trevlig blogg du har! Hittade den när jag satt och tittade i vänlistan på facebook, kompisars kompisars kompisar…osv. Hittade dig där o såg att du hade en blogg så jag var tvungen att kika in! Du skriver jättebra, det är roligt att läsa det du skriver! Kul! Jag har själv en också och tycker det är roligt att skriva, så det är alltid trevligt att hitta andra man känner till som skriver! Hälsningar Catarina (på Hyddan).

    Svara
  2. Kul att du hittade hit! Nu har jag tittat in på din blogg och kommer säkerligen följa dig i din vardag. Håller med dig om att det är kul att läsa om någon som man känner 🙂

    Svara

Lämna en kommentar