Kalas

Idag har vi varit på kalas i Saltvik. Det var lilla Alice som fyllde 3. Vi köpte ett spel som heter ”Bytt är bytt” med sköldpaddor som man ska byta skal på. Stella har ett likadant som hon älskar, så jag hoppas det gick hem. Sofie hade gjort en så otroligt söt Hello Kitty-tårta. Stella blev överförtjust. Tänk att den katten går hem hos de flesta små tjejer.

Igår hann Tim också med ett kalas. Klara fyllde 5. Hon fick ett sött armband som det stod Klara på. Tror att hon tyckte om det. Det finns så mycket att välja på till tjejer i den åldern jämfört med vad det finns för killar.

1 tanke på “Kalas”

  1. Spelet gick absolut hem. TACK!
    Hi, vad kul att du tyckte tårtan var fin. Är ju alltid kul att få beröm då man lagt lite tid på det. Och som du säger, ett säkert kort bland småtjejer 🙂 /Sofie

    Svara

Lämna en kommentar