Ola och Salem Al Fakir – värdiga vinnare!

Igår hade jag en av mina roligaste kvällar på länge! Det var så skönt att få gå ut och ha lite vuxentid tillsammans med goda vänner. Barnen var med farmor och farfar. Innan Melodifestivalen käkade vi på Mamma Mia i Ö-vik.

Inne på arenan var det bra stämning. De flesta nummer höll god klass. Det var lite synd att Linda Pritchard och Anders Ekborg inte gick längre än vad de gjorde, men Ola och Salem Al Fakir var värdiga vinnare! Vi fortsatte kvällen på Lex och därefter på Statt där den stora efterfesten var.Mitt mål var att ta en bild på Dolph. Jag tyckte hans framträdande var det bästa på hela kvällen. Hans röst, pondus och utstrålning gjorde inte saken sämre!! Kände mig som en liten paparazzi när jag drog upp kameran ur handväskan och tog den snygga bilden ovan. Han är min nya idol!

Lämna en kommentar