Tacofalu i ugn

Måndag lika med korvmåndag här hemma. Kul att ha några goda korvrätter att alternera mellan. Med tacofalu känns måndagen lite extra festlig.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Tacofalu

Tacofalu i ugn

5-6 personer
1 falukorv, 800 g
1 liten burk majs, ca 150 g
1 burk salsasås á 230 gram
2 dl grädde (jag tog havregrädde)
2 dl krossade nachochips
2-3 dl riven ost

Tacofalu

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skiva falukorven i 1/2-1 cm tjocka skivor nästan ända ner.
  3. Lägg korven i en ugnsform. Häll av majsen och lägg i formen.
  4. Blanda ihop salsan och grädden i en bunke och fördela sedan blandningen mellan korvskivorna och runtom korven.
  5. Toppa med krossade chips och den rivna osten.
  6. Sätt in formen i ugnen ca 20 minuter, tills osten smält och fått fin färg.
  7. Servera med ris.

Lämna en kommentar