Årets läskigaste högtid är på ingång. Älskar att bjuda familjen på (o)trevliga rätter. Vad tror du om de här?? Skulle du våga smaka en tå?
HÄR hittar du andra roliga tips på läskiga maträtter.
Halloweenfötter
1 förp. formbar färs (vego från Anamma)
1 gul lök
Ketchup (gärna med balsamvinäger för mer blodlik färg)
1 liten butternutpumpa
Salt & peppar
GÖR SÅ HÄR:
- Tina färsen ca 1,5 h.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Forma fötter av färsen på en plåt med bakplåtspapper.
- Skär ut tånaglar av gul lök och lägg lökringar som smalben.
- Pensla ev. fötterna med lite ketchup för en rödare känsla. Salta & peppra.
- Skala pumpan med kniv, halvera och skär i tärningar. Lägg runtom fötterna.
- Ställ fötterna i ugnen ca 1 h.
- Häll lite ketchup runt löken vid smalbenen som blod
- Klart!