Ugnsgratinerad falukorv med bostongurka

Ny vecka. Vad står på er matsedel i veckan? Här börjar vi med ugnsgratinerad falukorv med bostongurka. Jag byter dock ut bostongurkan mot mammas supergoda, hemmagjorda bostonsquash.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Ugnsgratinerad falukorv med bostongurka

Ugnsgratinerad falukorv med bostongurka

4-5 personer
500 g falukorv
4 gula lökar
3 msk bostongurka
2 msk ketchup
2 msk senap
100 gram riven ost
Färsk (eller torkad) timjan
Salt

Ugnsgratinerad falukorv med bostongurka

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva löken. Lägg löken i en smord ugnsfast form. Salta lite lätt. Skiva korven och lägg den ovanpå löken. Lägg på bostongurka, ketchup, senap och riven ost. Grädda korven tills den fått fin färg och osten har smält, ca 30-35 minuter.

Servera korven tillsammans med pasta eller hemlagad potatismos.

Receptet hittade jag hos Nadjaskitchen.

Lämna en kommentar