Helgen hann knappt börja, så var den slut igen. Här har aktiviteterna avlöst varandra – handboll, fotboll och hockey. Nu ikväll har mannen förberett en macaroni & cheese inför imorgon och jag har passat på att röja bort Millys leksaker som hon gärna sprider omkring sig.
Den här vegetariska tortellinigratängen står på matsedeln i veckan. Kan även den förberedas om tiden är knapp.
Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!
Tortellinigratäng
4 portioner
65 gram bladspenat
1 msk smör
500 gram krossade tomater
1 dl crème fraiche naturell
1 burk tacosås, á 230g
0,75 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 krm paprikapulver
500 gram färsk tortellini med ost
100 gram parmesanost
GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 200 grader. Fräs spenaten i lite smör tills den blivit blank. Blanda ihop krossade tomater med crème fraiche, tacosås, salt, peppar och paprikapulver. Häll över tortellinin i en ugnsfast form. Häll över tomatblandningen och den frästa spenaten, blanda om ordentligt. Toppa gratängen med riven ost och grädda i ugn ca 20 minuter, tills pastan är mjuk. Servera med en grönsallad.
Receptet kommer från Tasteline.