Frozecco – årets midsommardrink

Vilken superstart vi fick på sommaren! Midsommarhelgen var helt magisk. Så skönt med bra förutsättningar för att kunna umgås utomhus. Vi firade enligt tradition med familjerna Åström/Wik och Lundin hos oss på landet.

Bjöd på en frozecco till fördrink. Frusen prosecco mixad med färskpressad apelsinsaft, rivet apelsinskal, is och lite socker. Konsistensen blir som slush. Väldans läskande och god!

Frozecco - årets midsommardrinkFrozecco

Frozecco

4 personer
1 flaska prosecco
2 dl färskpressad apelsinjuice
1 dl iskuber
Skal från 1 apelsin
2 msk socker

GÖR SÅ HÄR: Häll en flaska prosecco i två plastpåsar och lägg i frysen över natten. Bryt den frysta proseccon i bitar och mixa tillsammans med 2 dl färskpressad apelsinsaft, is, rivet skal från 1 apelsin och 2 msk socker. Häll/skeda upp i 4 glas och garnera med mynta och apelsin.

Lämna en kommentar