Stockholm, Kolmården och Furuvik

Fick ett infall och åkte på minisemester i tre dagar. Först hälsade vi på min bror och hans sambo i Stockholm. Därifrån åkte vi till Kolmården en heldag, tillbaka och sov i Stockholm och avslutningsvis stannade vi och badade på Furuvik på vägen hem.

Vi prickade verkligen in tre dagar med bra väder. Första dagen grillade vi både till lunch och middag. Ida gjorde en fantastiskt god mango chutney som jag måste göra igen. Smakade precis som mango raja som jag älskar!

Hade bestämt att jag inte skulle åka hem från Kolmården utan att åka nya berg- och dalbanan Wildfire. Gruvade mig ett tag, men sen tog Stella och jag mod till oss och åkte. Den var riktigt häftig. Vissa partier hängde man till och med upp och ner.

Vi fick tips om att rovfågelshowen skulle vara något extra. Och det var den! På kommandon flög rovfåglarna över huvudena på oss i publiken och satte sig där djurskötarna pekade.


Linbanesafarin var häftig. Vi köade i 1 timme och 20 minuter i gassande sol. Hade en ask med vindruvor i väskan som vi lockade Milly med. Annars hade det aldrig gått. Även delfinshowen var häftig! Milly stod i mitt knä och hoppade och klappade i händerna.


På Furuvik vann vi på lyckohjulet på första och enda försöket. Vilken lycka! Stella och Tim bråkade om vem som skulle bära vinsten.


Lämna en kommentar