Nuggetsspett

Igår till fotbollen mellan Island och Frankrike åt vi nånting snabbt och barnsligt gott. Nuggetsspett med dipp. Har testat många olika chicken nuggets, men de vi gillar bäst är (håll i er) Eldorados. Alla gillar vi olika dipper så vi hade ketchup, hamburgerdressing och Rhode Island-dressing till.

Nuggetsspett

Nuggetsspett

Träspett
Chicken Nuggets
Potatiskroketter
Gurka
Paprika
Körsbärstomater

Stek nuggets och potatiskroketter i ugnen efter anvisningar. Trä sedan upp på spett tillsammans med gurka, körsbärstomater och paprikabitar. Servera med en eller flera dipper.

Tim skulle kunna ha Rhode Island till allt. Har börjat göra en egen variant som, enligt Tim, är lika god som den köpta. Det är ett gott betyg från ett barn. Jag tycker alla såser blir godast när man gör dem själv. De köpta brukar kännas så feta.

Rhode Island

2 dl turkisk yoghurt
1 msk majonäs
2 msk ketchup
1 msk chilisås
1 tsk socker
1/2 tsk salt

Lämna en kommentar