Ullared på 24 timmar

Här kommer en liten resumé av min och Stellas roliga och galna tjejhelg. I fredags efter att Stella slutat skolan tog vi bilen ner till brorsan i Bromma. Där lämnade vi lite grejer och fick kvällsfika. Efter det fick vi skjuts in till centralen för att hoppa på bussen mot Ullared 00.10.

På bussen var det halvfullt så Stella och jag fick var sitt säte. Vi hade med oss kudde och filt och sov gott tills vi nästan var framme. Fick väcka Stella för att hon skulle få i sig en frukostbaguette.

Ullared6

Gekås öppnade 7 och vi var framme och började köa ungefär 06.40. Vi stod bland de första i kön, men på bara några minuter började folk strömma till.

Ullaredh7

Inne var det helt galet. Vagnar och folk överallt. Vi hade läst att det var bra att ha en lista att gå efter och det var det verkligen. Vi gick enbart efter våra listor och hoppade över allt annat. Vi tänkte även till och tittade på kläder före lunch medan det var hyfsat tomt i provhytterna.

När vi åt lunch parkerade vi vagnarna här på kundvagnsparkeringen. Typ som en bilparkering. Är inte förvånad att de efterlyste kundvagnar i högtalarna med jämna mellanrum. Alla vagnar hade nummer så vi fotade våra ifall de skulle försvinna.

Ullared5-600

Är jätteimponerad över Stellas tålamod. Hon klagade inte en enda gång på att hon hade ont i fötterna eller var less. Jag var nog mer less. Vi hade med oss mycket vatten och det var nog räddningen.

Bussen öppnade för lastning en gång under dagen, men det hann inte vi med. Vi var klara vid 15 och sedan gick bussen tillbaka klockan 16. På hemvägen stannade vi och åt middag i Stavsjö vid 19.30 och tillbaka på centralen var vi vid 22.30. Då kom Mattias och hämtade oss. Sen var det bara att hoppa i säng och sova några timmar innan hemfärd på söndagen.

Stavsjo

Våren hade kommit lite längre där nere. I Stavsjö pryddes toaletterna med söta buketter av vitsippor. Å vad jag vill ha vår hos oss också!!

Ullared8

Tre kassar hade vi med oss hem. Stella bockade av nästan allt på sin lista, bland annat köpte hon en yogamatta, väggklocka, smink och kläder.

Ullared

Mycket av det jag shoppade var till Milly; dyna och krok till vagnen, sommarleksaker, böcker, soldräkt, sparkskydd, dörrstopp, pyjamas, byxor, solglasögon, regnhandskar och ett hoppdjur i form av en ko.

Ullared3

I övrigt köpte jag hörlurar till Tim och Stefan, ljusstakar, pepparkvarn, grilltång, servetter, hamburgerpapper, godis, presentpapper och snöre, en klänning och en bomberjacka.

Ullared9

Mycket var verkligen sjukt billigt och måste säga att vi fick mycket för pengarna. Kände precis som Stella sa när vi kom hem: Mamma nu behöver vi inte handla saker på ett långt tag 🙂

Lämna en kommentar