Milly 8 månader

I onsdags blev våran lillsnyta 8 månader. Säger som jag sagt efter varje månad som gått, att det är ofattbart och att tiden bara flyger iväg. Men i och med att Tim och Stella har sina aktiviteter så rullar det på som vanligt. Milly får hänga med på det ena och det andra.

Det är en rolig tid nu. Milly surrar och skrattar konstant. Från morgon till kväll är hon glad. Det är bara på nätterna som hon inte är riktigt nöjd. Har slutat amma helt. Nattmålet var det sista. Trodde att hon skulle börja sova hela natten när hon började dricka välling på kvällen, men hon vaknar vid 02 och verkar vara hungrig. Det enda som får henne lugn är mer välling. Vi testar väl så ett tag till så får vi se.

Milly-collage

Idag trotsade vi kylan (-19). Tog på Milly ullunderställ och ullstrumpor och lade ut henne i vagnen. Bäddade med allt jag hade; först fäll, sedan åkpåse och sist ullfilt. Två timmar sov hon. Kinderna såg så där härligt friska och rödblommiga ut när jag tog in henne. Kände i nacken och hon var inte kall någonstans.

Efter lunch tog jag, Stella, MIlly och Elsa en promenad med snowracern till pulkabacken. Milly fick åka pulka för första gången. Hon var helnöjd, men efter en stund var hon alldeles blå om kinderna så då vände vi hem igen.

Milly-pulka

Lämna en kommentar