Ett dygn i Ö-vik

Ligger och drar oss i sängen på Scandic i Ö-vik. Ska till Husum om en stund och titta på Tims hockeylag som har seriematch.

Åkte upp igår med hela familjen för att se Modo – Malmö. Stefan vann biljetter i restaurangen på en golftävling i somras.

Maten var supergod. Vi åt trerätters. Till förrätt fick vi gravlaxbakelse med wasabi och lime, till varmrätt oxfilétournedos med pepparsky, beasås och ugnsrostad potatis och till efterrätt fläderkokt rabarber med vit chokladmousse. Nom nom nom!

Den personligt signerade tröjan av Byron Ritchie var så klart med. Tyvärr förlorade Modo med 2-5.

Milly var vaken första perioden, sedan somnade hon i vagnen. På hotellet kom hon in i andra andningen sen. Vi träffade min frissa Linda och några andra hockeföräldrar som vi satt och surrade med i lobbyn över ett glas vin innan vi slog igen ögonen för natten.

Lämna en kommentar