En nyfunnen favorit

Heej! Är precis hemkommen efter en kväll med några av mina gamla kollegor på SPV. Vi åt sushi och kollade på UseMeMore-kläder. Några av oss gjorde några riktiga kap! Hann även med ett stopp i Birsta. Shoppade några saker till barnens nya rum.

De här fläskkotletterna upptäckte jag i veckan. Supergoda och saftiga! Och det bästa av allt. De tar inte lång tid att göra!

Senapskotletter

4 personer
4 fläskkotletter
1 msk rosmarin
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk + 2 tsk dijonsenap
1 tsk rivet citronskal
2 msk olivolja
Salt & peppar
Smör & olja till stekning
3 dl Oatley iMat (eller annan matlagningsgrädde)
Parmesan

GÖR SÅ HÄR: Blanda rosmarin med vitlök, dijonsenap, citronskal och olivolja. Pensla kotletterna med blandningen. Salta och peppra. Hetta upp en klick smör och lite olja i en stekpanna och stek kotletterna gyllenbruna, ungefär 2-3 minuter på varje sida. Tillsätt matlagningsgrädde och 2 tsk dijonsenap. Låt koka tills grädden börjar tjockna. Smaka av såsen med salt och peppar. Toppa med riven parmesan. Servera tillsammans med potatis eller sallad.

Lämna en kommentar