Mer Stockholmsbilder

Vilka himla härliga dagar vi haft i Stockholm. Finväder hela tiden. Här kommer fler bilder som jag fotade i Stockholm med min rätta kamera.

Första kvällen gjorde vi egen pizza och satt och åt i kvällssolen på Idas balkong. Mattias och Tim kollade vilka flygplan som åkte förbi med appen Flightradar.

Mattias-Tim-72px

Tim var alldeles till sig av att se Stadshuset när vi promenerade in till Centralen för att möta upp Stefan. Häftigt att se byggnaden där Nobelfesten brukar vara :).
Stadshuset

Stadshuset-1

Igår tog vi färjan från Slussen ut till Fjäderholmarna efter några timmars shopping (barnen uppdaterade sina höstgarderober inför skolstarten).
Fjaderholmarna-72px

Fjaderholmarna-7 (1 av 1)

Tim och Stella hoppade i från klipporna. Det var supermysigt att bara sitta och njuta och titta på alla båtar som åkte förbi.

Fjaderholmarna-1-600

Fjaderholmarna-3-72px

Fjaderholmarna-5-72px

Fjaderholmarna-2-72px

Helt plötsligt dök Cinderella upp bakom udden. Fränt att den kom så pass nära. Även en annan färja åkte förbi.Fjaderholmarna-6-72px

Fjaderholmarna-8 (1 av 1)

Fjaderholmarna-9 (1 av 1)

Min vän Johanna, som var aupair samtidigt som mig i New York, såg att vi var i Stockholm och hörde av sig. Det visade sig att de bodde 200 m från oss på Kungsholmen. Så vi blev hembjudna dit på vin och ost. Så kul att träffas! Det var två år sen sist.Johanna

Lämna en kommentar