Hon är så söt när hon sover…

Brukar sjunga Bo Kaspers låt för Milly när hon sover. Tycker hon är extra söt då! Hon kan somna lite var som helst, även om vi lägger henne på en filt på golvet. Det bästa ändå är att ha henne sovandes på bröstet.

Nu har hon varit hos oss i två månader, det känns som mycket längre. Hon är hur snäll som helst och är mest nöjd hela tiden. Vi har börjat få till nattningsrutinen (bara därför vänder det väl). Jag ammar henne vid 22-tiden och sedan sover hon till ca 4-5. Så skönt att få några sammanhängande timmars sömn. Vi har kört 5-minutersmetoden med alla våra barn och det har funkat bra.

Dagtid ammar jag oftare. Då äter hon varannan timme, men det känns som ett mindre problem.

Milly-8v-2-72px (1 av 1)

Milly-8v-72px (1 av 1)

Milly-8v-3-72px (1 av 1)

Milly-sommar-72px (1 av 1)

 

1 tanke på “Hon är så söt när hon sover…”

Lämna en kommentar