Tävlingsvecka

I förrgår gjorde jag golfpremiär för den här säsongen. Gick sex hål med Tim och Stella. Pappa gick med och drog Milly i vagnen. Oj vad kul det var!

Tyvärr kommer det inte bli så mycket golf för mig den här sommaren eftersom jag ammar. Funderar på att kanske pumpa längre fram för att kunna spela någon lagtävling med familjen, men jag vet inte.

Desto mer har Tim kommit igång. Den här veckan har det varit tävlingsvecka på Härnösands GK. Tim har spelat tokbra, han vann Volkswagen Masters och kom tvåa på Coops flaggtävling och Gravlaxen.

Tim-WV-Masters

Stella har också kommit igång bra. Hon vill träna och är fast besluten att ta gröna kortet i sommar. I torsdags var det Driving Competition och då var Stella och jag med. I den tävlingen gäller det att slå långt. Du slår tre bollar och sedan vinner den som slår längst. Stella kom fyra i barnklassen och jag kom trea i damklassen.

Stella-DC

Linda-DC

Lämna en kommentar