Fräsch sallad och nytt från Make Up Store

Äntligen har det löst sig med bilderna. Googlade runt och hittade fler som haft samma problem. Jag tappade mappen uploads i wp-content. Som tur var hjälpte mitt webbhotell City Network mig att hitta den.

Idag åt vi räksallad till middag. Extra mycket smak med oskalade räkor och den syrliga dressingen är bara så god.

Raksallad

Räksallad

4 personer
100-125 g frysta sugar snaps
1/2 kg räkor med skal
1 påse blandsallad, 150 g
150 g färska skivade champinjoner
1 tunt skivad rödlök
1 röd paprika

Dressing
2 msk majonnäs
Finrivet skal av 1/2 citron
Saft av 1/2 citron
4 msk olja
1 finriven vitlöksklyfta
Salt, peppar

Tina sugar snapsen i micron. Skala räkorna. Blanda dressingen och smaka av med kryddor. Blanda sallad med sugar snaps, skivade champinjoner, rödlök och paprika. Toppa med räkor. Ringla över dressingen.

Mstore

Blev sminkad och fick en snabb färganalys när jag var inne på Make Up Store i Ö-vik senast. Det slutade med att jag uppdaterade sminkväskan med skuggorna Velvet och Diva och ett rouge, Shimmer Dynasti. Kul med lite nytt. Fick veta att jag passar i kalla färger på vintern.

Lämna en kommentar