Handbollsmatch och efterlängtad semester

Fy vilken hemsk vecka det här har varit. Mycket på jobbet och mycket på kvällarna. Men nu är den äntligen här. Jag har SEMESTER.

Handboll2

I fredags gjorde jag något helt galet roligt. Vi återförenades med gamla handbollslaget och spelade match mot flickor födda -98. Tyvärr hade vi bara en avbytare och kondisen var inte den bästa, så vi blev ganska fort trötta. 3×20 körde vi och våra föräldrar och familjer satt på läktaren och hejade. Vi förlorade med nio bollar, vilket vi var nöjda med.

IMG_2143

Aldrig har jag haft en sån här hejarklack med mig. Stella gick verkligen in för det här.

IMG_2138

Efteråt gick vi på Matbaren och åt. Riktigt kul att träffa alla igen. Mia var hemma från England och Angelika från Sollefteå. Det kändes som förr trots att det var 16 år sedan vi spelade. När vi tackade för matchen blev vi kallade de äldre damerna…

IMG_2139

Lämna en kommentar