Jobbigt beslut

Har gått och gruvat mig ett tag för att skriva det här inlägget.

Den senaste tiden har jag inte haft någon som helst motivation eller inspiration att blogga. Därför har jag nu bestämt mig för att ta en paus med Gradinskan. Jag vet inte var detta kommer att sluta, men just nu kommer jag inte att göra några fler inlägg på ett tag. Bloggen kommer att ligga kvar som den är – ska försöka mig på att slutföra kategoriseringen så att recepten går lättare att hitta. Tråkigt nog har bilderna försvunnit. Det krävs en betalversion av Photobucket för att de ska synas igen.

Har funderat på vad jag ska göra av all tid som jag lagt på bloggandet. Planerna är stora och många. Har hittat flera webbkurser i bland annat foto, Photoshop och InDesign som verkar roliga. Sedan skulle jag också vilja lära mig WordPress ordentligt (vem vet, kanske blir det nåt annat bloggprojekt framöver).

Matlagningen är och kommer förbli ett stort intresse. Alla nya recept sparar jag för mig själv och eventuellt något framtida projekt.

I fortsättningen hittar ni mig på Instagram (gradinskan1), Twitter och Pinterest.

Tack för att ni följt och stöttat mig under åren!!

Kram
Linda

2 tankar på “Jobbigt beslut”

  1. Åh nej, vad trist! Men jag får följa dig på insta istället. Du (och Tim och Stella) får lägga tiden på pyssel (påsk?) med mig, Hajsan, Maggan och mamma istället 🙂
    Kram på dig!

    Svara

Lämna en kommentar