Jag har länge tänkt testa att göra pulled pork, men har bara inte tagit mig för. Nu i veckan när jag var och handlade på ICA såg jag att Tulip kommit med en nyhet – Pulled pork med barbequekryddning. Perfekt till middag en dag som denna.
Det var väldigt enkelt, över med marinad och in i ugnen i ca 25 minuter och dessutom väldigt gott! Till serverade vi hamburgerbröd, en rökig grillsås och coleslaw.
Coleslaw
4 portioner
200 g vitkål
1 morot
1/2 gul lök
1 dl crème fraiche, turkisk yoghurt eller matlagningsyoghurt
1/2 dl lättmajonnnäs
1 tsk fransk senap
1/2 tsk salt
1/2 krm svartpeppar
Finstrimla kålen. Skala och riv moroten. Skala och finhacka löken. Blanda med crème fraiche, majonnäs, senap, salt och peppar. Låt den gärna stå i kylen en stund innan servering.