Fredagsfeeling

 photo Fredag1av1_zps7ae9e2a7.jpg
Känner ända nerifrån tårna att det är fredag idag. Det liksom infinner sig en annan känsla i kroppen. Dessutom är jag så glad att jag ska få umgås med två underbara vänner idag. Först lunch med Emma och sedan middag med Sofie och hennes fina familj. 
Det blir tyvärr inte så ofta vi ses nu för tiden. Det sociala livet är inte lika aktivt som tidigare. Barnen tar mer plats med aktiviteter och annat ju äldre de blir, vilket är mysigt förstås, men ovant. Man har liksom fullt upp med sitt och med att få vardagen att snurra. Golf- och fotbollssäsongen är i princip över, men då tar hockey, handboll och dans vid istället. 
De som är i den här perioden förstår. Jag tycker de här orden säger väldigt mycket: Bra vänner är som stjärnor – man ser de inte jämt, men man vet att de alltid finns där!
Ha en fin fredag allihop!!

Lämna en kommentar