För kärlekens skull


I lördags hade vi äran att få gå på Linda och Christers bröllop. De gifte sig i trädgården hemma och sedan var festen på Sidsjö hotell i Sundsvall.
Hela morgonen regnade det, men sedan vid lunch sprack det upp och vi klarade oss helt från regn. Brudparet var så fina. Temat var rött och rosa. Det var en borgerlig vigsel som avslutades med att vi sjöng allsång för brudparet – Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer.
Runt halsen fick vi såpbubblor och ett halvt spelkort. Andra halvan skulle vi leta upp och ha som sällskap till festlokalen. Dit var det gångavstånd och där var det bordsplacering med nya ansikten. Till efterrätten var det en ytterligare bordsplacering.

Brudparets transport till festlokalen.

Vi skålade i Chapel Hill för brudparet när de kom till festlokalen. Vi var ett gäng från Härnösand som stängde stället 🙂 

Lämna en kommentar