Julinspiration på SjögårdenVar på Sjögården igår och inspirerades av Etage blommor. Fick se Jenny och Anna visa många fina kreationer. Under kvällen sålde de lotter och lottade ut alla arrangemang, men som vanligt när det är lottdragning vann jag inget. Inte svärmor heller.

På bilderna ser ni de olika arrangemangen. Överst ett gammalt halsband som smyckar ett blockljus, och konservburkar med hyacinter i. I mitten en skål med isbitar, murgröna och en ljusslinga som tål vatten och lämgst ner en kruka med oasis, blockljus och kvistar av Kryptomeria och Solidago och en glöggflaska som prytts med ranunkel och Solidago och Johannesört. Direkt började det klia i händerna. Har några idéer som jag funderar på att genomföra i helgen.


2 tankar på “Julinspiration på Sjögården”

  1. Håller med, man blev väldigt inspirerad och fick lite julstämmning.
    Skulle kunna hålla på hur mycket som helst med julpyssel.
    Tack för trevligt sällskap.

    Svara

Lämna en kommentar