Mina ögonstenar

Det har blivit lite bloggande på sistone. Har haft en deadline på jobbet som tagit mycket tid och kraft. Men nu är jag tillbaka och lovar blogginlägg mer regelbundet.
Det är roligt att renovera ibland, men baksidan är att det blir mindre tid över för barnen. Därför var det så skönt att åka iväg till Stockholm med hela familjen och ägna all uppmärksamhet åt Tim och Stella. På fredagen var det X Factor, på lördagen tog Mattias med sig både Tim och Stella på Cosmonova och på söndag gick vi på Vasamuséet. Dessutom var det ett äventyr bara det att åka tåg, spårvagn, buss och tunnelbana. Idag på Diamantens stund på skolan visade Tim foton från resan, ett minivasaskepp som han köpte i souvenirbutiken och sin X Factor-mössa.

Blev så glad när mamma hade läst en undersökning om välmående och friska barn och tyckte det stämde in på oss. Hemlagad mat, lagom med aktiviteter, beröm och kärlek. Skönt med lite uppmuntran när man ibland känner sig som världens sämsta förälder. Tänker på hur mysigt det är att ägna tid åt barnen och läsa sagor, spela spel och mysa tillsammans i soffan och slötitta på exempelvis Barda, Fredagkväll med Malin och X Factor. Njuter av varje dag som Tim fortfarande vill hålla mig i handen när jag hämtar honom på skolan.

Nu får det vara bra med renovering på ett tag. Ser framför mig några härliga veckor med mycket julpyssel och mys med familjen. Har gjort advent och barnens paketkalendrar är så gott som klara.

Lämna en kommentar