Stockholmsäventyr

Igår var äntligen dagen D för Tim. Vi var på X Factor. Tim fick tågbiljett och preliminär X Factorbiljett när han fyllde år. Biljetterna släpptes inte förrän bara någon vecka sedan, så vi har hållit stenkoll för att inte missa. Vi var så snabba att vi fick biljetter på rad 3, närmast rampen på höger sida. Kamerorna gick alldeles över våra huvuden. Vi satt så nära, så det var bara ryggarna som syntes.

Det bästa med kvällen var att artisterna sjöng två låtar var. Awa var helt klart bäst även om JEM och Malcolm B varit våra favoriter hela tiden. När dom steg i duell kändes det som riggat av TV4. Benny var ju kanske den som borde ha åkt ut. Kan det vara så att varje coach ska ha en artist var kvar i finalen?

När vi var där var Stella hemma med Mattias och bakade. När vi kom tillbaka vid tolv på natten fick vi smaka nybakade chokladmuffins.

Lämna en kommentar