Sommarlov

Äntligen är det sommarlov för barnen. På slutet har de varit trötta. I onsdags var det gårdsfest på dagis…

…och i fredags skolavslutning. Den lilla blir äldst på förskolan till hösten och den stora ska börja tvåan.

Skolavslutningen gjorde vi till barnens dag. Tim hade beställt sallad från Coop till lunch och till middag blev det hajkbomb. Ett foliepaket med plock av småkorvar, köttbullar, majs, kokt färskpotatis, paprika, körsbärstomater, rostad lök, halloumi och riven ost.

Man kan ta i lite vad man vill. Sedan är det bara att grilla paketen några minuter tills att osten smält. Pensla botten på foliepaketet med olja, så att maten inte bränns fast och avsluta med en klick smör ovanpå samt salt, peppar och färska örter. Barnen tyckte det var kul att göra sina egna små foliepaket.  

Vi avslutade kvällen med att se EM-matchen mellan Sverige – England. Inte hjälpte det att vi alla bytte om till Sverigeströjor. En härlig kväll avslutades tyvärr med antiklimax.

Lämna en kommentar