Klackar i all ära

Söker med ljus och lykta efter de perfekta vårskorna. Jag vill inte ha ett par ballerina eller med öppen tå. De får gärna passa till både jeans, chinos, lite finare byxor och kjol. Inte lätt med så många krav. Trodde kanske att det var en stövlett jag letade, men har inte hittat någon bra sådan heller. Nu hittade jag den här på Syster och jag. Märket heter Bullboxer. Den är mycket snyggare i verkligheten och otroligt skön och nätt. Tror att den kan funka. Får nog inse att jag inte är någon riktig klacktjej, även om det är otroligt snyggt…

2 tankar på “Klackar i all ära”

  1. Elisabet E:Satt i sjukhuscaféet och åt lunch igår och studerade folk med klack och inte – faktiskt ganska intressant. Nästan alla klacktjejer har ju en speciell stil men inte alla.

    Svara

Lämna en kommentar