Firad med tårta och paket


Idag är det min födelsedag. Har blivit firad från morgon till kväll. Först blev jag väckt av min kära familj som uppvaktade mig med paket och fika på sängen. Sedan har det kommit in grattishälsningar hela dagen och ikväll har tjocka släkten varit här och uppvaktat mig. Hade hoppats på att de skulle fika lite mer än vad de gjorde, men det är väl alla nyårslöften som ska hållas (hoppas jag – det kan ju vara fikat som inte var gott i och för sig :).


Visar några av de fina presenterna jag fick. Hade önskat mig smycken. Fick en dödskallering a la Laila Bagge av Stefan och barnen…


 …och SNÖ-örhängen av både mamma & pappa och svärmor & svärfar.


Den söta cupcakesboken fick jag av Stefans moster, morbror och kusiner. Tack alla för att ni förgyllde min dag!

1 tanke på “Firad med tårta och paket”

  1. Du behöver inte vara orolig att det var fikat det var fel på utan snarare allt man stoppat in i huvudet under helgerna.
    Allt var supergott och trevligt !

    Svara

Lämna en kommentar