Blödig kväll

Ikväll har det varit en jobbig kväll. Många känslor i omlopp. På Idol var det dags för hyllningslåtar. Moa sjöng för sin bror och det blev så känsligt. Tårarna kom. Inte blev det bättre när Chris Medina sjöng låten What Are Words tillägnad sin fru. Den skrev han efter att hans fru råkat ut för en olycka och i och med den fick en hjärnskada. Innan olyckan hade han lovat att de skulle gifta sig och det höll han även efter olyckan. Lyssna på texten, den är helt underbar. Känner att jag vill tillägna några rader till de här killarna som är två av de viktigaste personerna i mitt liv. De har och har haft ett stort inflytande på mitt liv. Den ena har jag levt tillsammans med under hela min uppväxt och den andra ska jag leva med förhoppningsvis resten av mitt liv. Hoppas ni känner att ni är värdefulla för mig. All kärlek till er!

1 tanke på “Blödig kväll”

Lämna en kommentar