Tortillas med het kycklingfyllning

Ofta på fredagar brukar det bli tacos för vår del, men för omväxlings skull gjorde vi tortillas. Killarna var ute på annat, så det var bara Stella och jag som åt. Jag gjorde inte hennes tortilla lika stark.

Tortillas med het kycklingfyllning

Tortillas med het kycklingfyllning

2 portioner
4 st vetetortillas à 20 cm i diameter
1 grillat kycklinglår eller 2 kycklingfiléer
100 g färska champinjoner
1 pressad vitlöksklyfta
3 msk medium eller stark salsasås
250 g Keso naturell
8 skivor ost eller riven ost

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Tärna kycklingköttet. Skär champinjonerna i bitar. Blanda kyckling, champinjoner, vitlök, salsa och keso. Fördela blandningen i tortillorna och rulla ihop. Lägg på ostskivorna. Gratinera i ugn tills osten fått fin färg, ca 8 minuter.

Lämna en kommentar