Fylld kycklingfilé

Download PDF

Det här goda receptet på kycklingfilé fylld med vitlöksost och persilja kommer från matappen Koka ihop. Där finns 16 000 olika recept och det går att få pushnotiser med dagens recept.


Fylld kycklingfilé

4 portioner
4 st kycklingfiléer
125 g vitlöksost
2 msk hackad persilja
1 nypa salt
1 nypa peppar
1 msk smör (eller margarin)
2,5 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
1 msk kinesisk soja
8 st körsbärstomater

Sätt ugnen på 225 grader. Skär en ficka i varje filé och fyll med en klick vitlöksost och hackad persilja. Fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar, och bryn i smör. Lägg över i en form. Blanda grädde, fond, soja och resten av vitlöksosten i stekpannan och låt koka upp. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 15 minuter. Strö över tomater och in i ugnen 5 minuter till. Servera med klyftpotatis och sallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *