Finsvik Invitational

Lag Idolerna och Tottes grabbar

Stefan och jag har länge pratat om att det vore kul att anordna en egen golftävling. I lördags, efter mycket planering och förberedelser, gick första upplagan av Finsvik Invitational. Vi var 16 stycken som tävlade. Tävlingsformen var parspel 6+6+6 med först scramble, sedan bästboll och till sist greensome. Pyssel och detaljer har jag alltid varit svag för. När jag var junior och spelade fick man ofta startkit på tävlingar. Därför hade vi fixat så att alla fick ett startkit med bland annat en liten Jägermeister och en golfboll. Efter 11 hål stod svärfar och delade ut mackor med salami och brie och kall öl till alla. Jag spelade med Roger Öhlund i lag ÄAIK. Tyvärr gick det inte så bra för oss. Vid 16.30 var det samling hos oss för bål. Några icke golfspelande respektive anslöt sig också. Vädret var verkligen på vår sida. Middagen knöt vi. Alla hade fått en uppgift om vad de skulle ta med sig. Vi dukade i mamma och pappas uterum. Det blev en riktigt rolig kväll och det kändes som att det var uppskattat. En fortsättning lär det bli nästa år.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Lämna en kommentar