Pappersbröllop
Idag firar vi tvåårig bröllopsdag. Känns lite stort faktiskt. Bilderna från dagen får oss att minnas tillbaka på en av de största händelserna i våra liv. Det var inte lika varmt idag som för två år sedan, men det var skönt. För att fira lagade vi trerätters middag som vi satt och njöt av i solen. Förrätten, bruschetta, var en favorit under vår resa till Rom 2004. Receptet på grillad kycklingfilé med yoghurtdressing och tomatsalsa kommer från Mat i blomstertid. Till efterrätt blev det en favorit-rabarberpaj. Allt blev supergott.

2 tankar på “Pappersbröllop”

  1. Såååå roligt att läsa!

    GRATTIS till er 2-åriga bröllopsdag. Vilka härliga bilder från bröllopet och vilka FINA småttingar ni har i Tim och Stella. Massor av kramar från arb.kamrat Kerstin.

    Svara
  2. Kan känna stämmningen som om det var i går även om känslorna ibland tog överhand men så ska det vara då allt är fint och vackert.
    Kram till er alla fyra

    Svara

Lämna en kommentar