Midsommarfirande i Finsvik

Här kommer bilder från vårt midsommarfirande. Vädergudarna gjorde så att vi fick fint väder och regnuppehåll hela dagen. Var lite orolig att vi skulle få ställa in traktorvagnsturen till Rö, men det gick bra. Ute i Rö blev det dans runt midsommarstången, fika och tävlingar. Sill, nubbe och grillning blev det sedan i Finsvik.

Kvällen fulländades med en femkamp bestående av bowling, pilkastning, tid, stövelkastning och musikquiz. Anders, Emma, Tim och Elsa vann. Tack familjerna Nilsson-Lundin och Åström-Wik för en fantastiskt rolig midsommarhelg med mycket skratt och tok!

Barnen och mammorna åkte lövad traktorvagn till Rö

Tjejerna myste i vagnen

Cecilia och Stella plockade blommor till midsommarstången

Dans runt stången

Hela familjen

Emma, jag och Cecilia band kransar till barnen

Elsa

Timpalimpa

Tack vare vädret kunde vi duka ute

Till nubben blev det ett antal snapsvisor

Stövelkastning var en gren i femkampen

1 tanke på “Midsommarfirande i Finsvik”

Lämna en kommentar