Stefans födelsedag

En av mina favoritbilder från hösten 2008

Idag fyller mitt stora hjärta år. Imorse uppvaktade vi honom med sång, paket och kaffe på sängen. Det är alltid lika kul att fundera ut bra presenter till honom. Det har blivit några stycken under våra snart elva år tillsammans. Kommer speciellt ihåg en present som han fick något år efter att vi träffats. Jag pendlade en hel del med flyg och tåg vid den tiden eftersom jag jobbade i Stockholm, skrev c-uppsats i Sundsvall och samtidigt ville hinna träffa Stefan som precis flyttat hem till Härnösand från Sunne. Jag ville ge honom en upplevelse, så jag lade alla bonuspoäng som jag samlat ihop till en Köpenhamnsweekend. Den resan var en och kommer nog fortsätta att vara en av våra bästa ever. Ett stort grattis på din dag!

3 tankar på “Stefans födelsedag”

 1. Tänk vad tiden går!
  Min ”lillpojke” har blivit stor och att ni har varit tillsammans så länge, helt otroligt.
  Tur att man inte blir något äldre själv.
  Ha en skön och trevlig helg!
  Kram
  Mamma/Maggan

  Svara

Lämna en kommentar