Godaste julgodiset

Det här receptet hittade jag ifjol. Jag brukar inte göra så mycket julgodis eftersom det knappt är någon i vår familj som äter upp det. I jultider är det trots allt roligt att baka och göra lite julgodis. Blev så glad när jag hittade det här receptet som alla tycker om. Dessutom är det väldigt enkelt. I år har vi gjort det igen.

Vit chokladbräck med bär och nötter

500 g bräck
0,5 dl torkade tranbär
0,5 dl pistagenötter
0,5 dl sultanrussin (kan uteslutas)
400 g vit choklad
1 dl quinoapuffar

Gör så här:
Hacka tranbären, pistagenötterna och russinen. Smält den vita chokladen över vattenbadet. Blanda i quinoapuffarna. Bred ut chokladen på en plåt med bakplåtspapper. Strö över den hackade frukten och nötterna. Låt stelna i kyl. Bryt lagom stora bitar precis före servering.

Lämna en kommentar