Pysseldag

Alla samlade kring bordet


Stella och Kattis (Stefans moster)


Kusinerna Elsa och Stella

Svärmor Maggan och Elsa


Idag har vi haft en heldag med pyssel. Det var jag, Tim, Stella, Maggan, Kattis, Therese och Elsa. Det var hur mysigt som helst. Jag tror att barnen också tyckte det var skoj. Vi gjorde julkort, tomtar och apelsiner med kryddnejlikor. Maggan hade gjort en räksallad som vi åt till lunch och sedan hade Kattis gjort en sorts julig rulltårta som vi fikade på eftermiddagen. Jag och Therese kom dessutom igång att sticka med garnet vi beställt från England. Vi har redan börjat prata om en pysseldag i påsk.

3 tankar på “Pysseldag”

 1. Hejsan !
  Du vet vid det här laget att det bästa är att umgås med min familj.
  Tycker det är extra roligt att se hur barnen enagerar sig.
  Tack alla snälla barnbarn ,syskonbarn,sonhustru och framför allt syster för en otroligt härlig pysseldag.
  Kramar fråm Maggan

  Svara

Lämna en kommentar