Micke och Lindas bröllop


Helén, Magnus, Stefan och Anders utanför kyrkan


Lindas tjejkompisar hade fixat sången och hjärtat med ljusen

I lördags var vi på Micke och Lindas bröllop i Uppsala. Micke är en kompis till Stefan från skoltiden. Vigseln var i Helga Trefaldighets kyrka och festen var på Uppsala Slott. Det var väldigt fint på slottet. Det blev en jättelyckad kväll med god mat och dryck, rolig bordsplacering, fina tal, trevliga människor och en massa dans. Vi bodde på Hotel Uppsala. Ett stort tack till er, Micke och Linda, för att vi fick vara med och dela eran dag!!

4 tankar på “Micke och Lindas bröllop”

 1. Hej Linda!
  Tack för ditt jättefina inlägg om vårt bröllop, och för de finfina bilderna!
  Det var fantastiskt roligt att ha er med på vår stora dag, jag vet att det betyder mycket för Micke och även för mig.
  Vill också passa på att tacka för presenten! Vi har redan vart och spånat på R.O.O.M : )
  Hoppas att vi kan ses nästa gång vi är i Härnösand!
  Många kramar från fru Norberg : )

  Svara
 2. Vad spännande! Vi längtar jätte mycket efter alla bilder, det är så roligt att få se allt från våra gästers perspektiv och återuppleva hela bröllopet en gång till, om så bara i tanken : )
  Häromdagen fick vi bilderna från fotografen också, såå fina! Det går att titta på dem på Facebook.. Sök på Inframe photogaphy, isåfall!
  Vilken jättefin blogg du har : ) Önskar att jag också tog mig mer tid för sånt men jag tycker det alltid är en massa annat att fixa med. Bröllopet var ju en heltidssysselsättning och nu är det planering, bakning och presenter till vår lilla Elliot som domenerar! Han fyller 1 på lördag : )
  Har ni några planer för jul och nyår än?
  Kram linda

  Svara

Lämna en kommentar