Timpas första par

Idag gjorde Timpa sitt första riktiga par. Stefan och jag hade ingen barnvakt, så vi tog med oss barnen på golfbanan. Vi har provat ta Stella i vagn förut, men det har inte gått något vidare. Idag testade vi golfbil. Tim spelade med mig från rött tee. På tvåan slog han en okej drive, chippade in den på green och satte putten. Lite chockad blev han allt…och kaxig. Med golfbil orkade han spela 18 hål och Stella höll sig hyfsat stilla. Barnen fick packa med sig godis och russin för att hålla ut och korv fick de efter tolvan. Kul att veta att det funkar att ta med barnen.

1 tanke på “Timpas första par”

  1. Ni är bortskämda med ”golfbarnvakter” därför måste det va extra kul för er att barnen tycker det kul och lite ”mutning” är helt OK.Samtidigt är det mysigt att ha dom även om tidiga morgnar inte är helt min melodi men momme o moffa bor ju nästgårds.Njut dom sista dagarna.
    Kram
    Maggan

    Svara

Lämna en kommentar