Bästa överraskningen på länge

Igår fick vi vara med om något häftigt. Vi hade bestämt med Åssa, Emma, Anders och Cecilia på Sommarklubben klockan 18 för att äta en god middag utan barn. Brorsan skjutsade in oss med båten. När vi kom dit tyckte jag att de andra var väldigt uppklädda med fina sommarklänningar, väst, kavaj och näsduk i bröstfickan. Som tur var hade vi också klätt upp oss lite extra, så jag tänkte inget mer på det. Vi satte oss och tog något att dricka. Då plötsligt skålar vi för Anders och Cecilia som är nygifta och det visar sig att vi får vara med på en bröllopsmiddag. Superhäftigt och ärofullt. De hade gift sig utanför Rådhuset klockan 15 och sedan hade de fotat sig, njutit och väntat in oss. Vi åt en fantastiskt god trerätters middag. Sedan förflyttade vi oss ner till Hamnkrogen och fortsatte firandet. Ett stort grattis till underbara vänner!

Lämna en kommentar