Någon som är sugen?

Har funderat på en sak. Både i Vemdalen och Åre har de alltid ett mycket större utbud av coola vinterkläder (vilket kanske inte är så konstigt iof). Problemet är att när jag är där är det oftast perioder då jag inte har behov av att köpa några vinterkläder. Jag nämnde för Stefan att vi kanske kunde åka bara över en dag till hösten för att inhandla det som behövs i vinterväg till barnen och till oss, men se det nappade han inte på. Tänkte att jag slänger ur mig idén här och ser om kanske mamma, svärmor, Kattis, Therese, Anneli eller någon annan nappar? I Åre finns det ju även en massa annat fint och mysiga fik, så det kanske vore det bästa alternativet.

3 tankar på “Någon som är sugen?”

  1. Jag nappar!!! (inte så oväntat). Men dom har säkert nån rolig inredningsbutik/loppis man kan snoka runt på också 🙂
    //Therese

    Svara
  2. why not men oftast blir det lite dyrt när jag är med, kan ju inte låta bli att köpa till barnbarnen. Har ju några stycken ”go´sorkar” Men visst det skulle vara jätteskoj
    Maggan

    Svara

Lämna en kommentar