Idag längdskidorIdag packade vi med oss lunch och tog en tur på längdskidorna. Målet var ett vindskjul uppe på fjället. Är riktigt imponerad av Tim som åkte hela sträckan på ca 2 km, en väg. Han var riktigt less ett tag, men så började vi räkna. När vi kom till 240 var vi framme. Jag tror han själv också var chockad att han orkade. Stefan drog Stella efter sig i pulkan. Hon somnade på vägen dit och vaknade inte förrän vi var på väg hem. Nu i kväll har kusin Cicci och hennes familj varit här och ätit middag. De har stuga i Storhogna. Det var riktigt mysigt!

1 tanke på “Idag längdskidor”

  1. Ni verkar ha det jättemysigt på semestern, önskar att jag också fick åka till fjällen. På fredag drar vi i alla fall till Västerbotten och hälsar på min farbror och hans familj. Ha en riktigt glad påsk!
    //Linda G

    Svara

Lämna en kommentar