Förberedelser inför NY

Börjar bli lite stressad över att jag inte fixat nytt pass till New York ännu. Trodde helt säkert att mitt funkade, men ack så fel jag hade. Fixade ett nytt bara i somras inför bröllopsresan till Edinburgh, men upptäckte när jag tittade efter att det stod Linda Lindström (mitt tidigare namn). Vi åkte så tätt inpå bröllopet att Gradin aldrig skulle hinna registreras. För att komma in i USA måste man dessutom ha ett inresetillstånd och för att ansöka om det måste man ha passnumret. Ska försöka hinna fixa det imorgon, så att jag kan bocka av det på ”att-göra-listan”. Håller på för fullt med att skriva ner allt vi ska hinna med. Har fått mängder av bra tips. Veckorna bara flyger fram, så vips är vi väl där. Ser verkligen fram emot att möta våren i New York!!!

Lämna en kommentar