Våfflade potatisbullar

Det här receptet har varit populärt länge på sociala medier, men det är fortfarande lika gott! Funkar som ett gott tillbehör eller förrätt både en mysig hemmakväll med din partner eller om du bjudit hem vänner på middag. Går att variera med olika toppingar, t.ex. kantareller, rökt lax, skagenröra eller som här med bara smetana, rödlök och rom. Nog så gott!!

Följ mig på Instagram eller Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Våfflade potatisbullar

Våfflade potatisbullar

4 portioner
8 frysta potatisbullar
1 burk smetana
1 rödlök, finhackad
Löjrom eller annan valfri rom (gillar även sikrom och tångrom)
Ev. lite färsk dill eller gräslök till garnering

GÖR SÅ HÄR:

  1. Våffla de frysta potatisbullarna på högsta värme. Pressa ner lite lagomt och våffla tills potatisbullarna är krispiga och fått fin färg. Låt svalna.
  2. Toppa med en klick smetana, rom och rödlök. Om du har men inte nödvändigt, garnera med lite dill eller gräslök.

Lämna en kommentar