Ibland kan jag bli så himla sugen på kassler i gravlaxsås. Vi åt den ofta på helgen när jag var liten. En rätt som jag uppskattar mycket mer nu som vuxen. Det låter kanske lite konstigt, men såsen på grädde och gravlaxsås supergod!
Här nedan kommer tre andra goda recept på kassler. Om du väljer kassler i kategorier i menyn, så hittar du fler goda kasslerrecept!
Kassler i ugn med kantareller
Inbakad kassler
Kassler creole
Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!
Kassler i gravlaxsås
4 portioner
1 burk vit sparris
1 burk hovmästarsås eller gravlaxsås
400-500 g kassler i skivor
3 dl vispgrädde
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 225 grader. Bryn kasslern.
- Vispa grädden löst, tills den får mjuka toppar. Blanda försiktigt i hovmästarsåsen.
- Lägg sparrisen i botten på en ugnssäker form.
- Lägg kasslern över och bred över den fluffiga grädden.
- Grädda i ugnen ca 20 minuter.
- Servera med ris och en god sallad.