Bjud på sötaste ostpumpan under Halloween. Blir så fin på en plockbricka tillsammans med chark och frukt.
Följ mig gärna på Instagram eller Facebook för att inte missa några uppdateringar!


Ostpumpa
400 gram färskost (naturell eller smaksatt)
2 påsar riven ost á 150 g (ICA:s blandning av cheddar och mozzarella är extra gul)
Gul karamellfärg
Salt och peppar
En paprika
GÖR SÅ HÄR:
- Lägg färskosten och en påse riven ost i en skål och blanda till en kladdig ostmassa. Rulla till en jämn och fin boll.

- Tillsätt några droppar gul karamellfärg i den rivna osten som du har kvar och vips, så blir den mer pumpafärgad!
- Rulla ostbollen så att den täcks helt av den rivna osten som är kvar. Klä in din ostboll i plastfolie. Knyt ett snöre runt den inplastade bollen, så att bollen får formen av en pumpa. Låt vila i kylen i minst 10 minuter.

- Skär bort toppen på en paprika. Gör ett litet hål i pumpan och sätt dit toppen. Lägg upp på ett fint fat eller skärbräda tillsammans med chark, frukt, goda kex och valfria tilltugg.

