Råbiff

När min sexåring Milly och jag hade tjejkväll för någon helg sedan skulle vi festa till ordentligt tänkte vi. Milly fick välja mat. Det slutade med att jag lyxade med råbiff och Milly valde Billys pan pizza. Båda var väldigt nöjda efteråt, men vilket felval hon gjorde ;). Eller vilken skulle du valt?

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Råbiff

1 portion
200 g lövbiff av innanlår
Några nävar valfria chips (jag tog grytfriterade)
1/2 hackad rödlök
Kapris (gärna medelstor)
Lite färskriven pepparrot

Dijonkräm
1/2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
Salt & peppar

Garnering
Gräslök

Råbiff

GÖR SÅ HÄR:

  1. Finhacka rödlök och gräslök.
  2. Hacka lövbiffen i små, små kuber.
  3. Blanda dijonkrämen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela ut chips på en tallrik.
  5. Toppa med råbiff. Salta och peppra.
  6. Strö över hackad rödlök, kapris och pepparrot.
  7. Spritsa över dijonkrämen.
  8. Garnera med gräslök.
  9. BARA NJUT!


Lämna en kommentar