Äntligen fredag och solen skiner. Kan det bli en bättre start på helgen?? Serverade precis mig själv en öl medan Stefan, Stella och Milly skulle svalka av sig i havet.
Testade de här krustaderna för någon helg sen, en ny favvo!! Dessutom easy peasy att göra med crème fraiche paprika/chili, rödlök och rökt skinka. Hur många favoriter kan man ha egentligen? Listan är lång…
Rågkrustader med sting av chili
1 påse rågchips med smak av sweet chili
1 burk crème fraiche paprika/chili
1 liten finhackad rödlök
100 g finhackad rökt skinka
Ärtskott till garnering
GÖR SÅ HÄR: Blanda ihop rödlök och skinka med crème fraichen. Fyll krustaderna med skinkkrämen, garnera och servera på direkten. Gott med ett kallt glas bubbel eller en kall öl.
Receptet hittade jag hos bästa Jennys Rum & Spis.